Mirza'ya ziyaret

Mirza

Eğitim Filosu Komutan ve öğrencilerinden Başkan Mirza'ya ziyaret

Deniz Harp Okulu öğrencilerinin İleri Deniz Eğitimleri nedeniyle her yıl düzenli olarak kentimizi ziyaret eden Sokullu Mehmet Paşa Eğitim Gemisi ve Cezayirli Hasan Paşa Gemisi komutan ve öğrencileri Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Eğitim Filosu Komodoru Dz. Kur. Kd. Alb Mete Atay ve TCG Cezayirli Gazi Hasan Paşa Komutanı Dz.Kur.Alb Murat Aksözek ve Denzi Harp Okulu öğrencileri yer aldı. 

Komutan ve Deniz Harp Okulu öğrencilerinin ziyaretinde dolayı memnun olduğu belirten Belediye Başkanı Dursun Mirza, Eğitim Filosu Komodoru Dz. Kur. Kd. Alb Mete Atay ziyarette düzenlenen İleri Deniz Eğitimleri hakkında açıklamalarda bulundu. Atay, bu eğitimlerle Deniz Harp Okulu öğrencilerinin gemi ve deniz şartlarına alışkanlık kazanmalarını ve mesleki bilgilerinin tatbiki ve liman ziyaretleriyle birlikte de bilgi ve görgülerinin arttırması amacının temel alındığını söyledi.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza, Türk Donanmasının değerli subay ve öğrencilerini Bandırma’ya ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cezayirli Gazi Hasan Paşa Okul Gemisine ziyaret…

Kentimizde 01-04 Eylül tarihleri arasında İleri Deniz Eğitimleri amacıyla bulunan Cezayirli Gazi Hasan Paşa Okul Gemisine Bandırma Protokolü tarafından ziyarette bulunuldu. Protokolde Belediye Başkanı Dursun Mirza adında Başkan Yardımcısı Mehmet Sert yer aldı.

TCG Cezayirli Gazi Hasan Paşa Komutanı Dz.Kur.Alb Murat Aksözek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretle konuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken ziyarettin ardından konuklar geminin anı defterine görüşlerini yazdı.

 

 

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı